De voordelen van een freelancer

Heb je op korte termijn de behoefte aan een doorgewinterde grafisch professional, maar wellicht slechts op projectbasis, of om de pieken in de productie op te vangen? Wil je wèl kunnen beschikken over extra mankracht, maar daarvoor niet direct een arbeidsovereenkomst voor afsluiten? Dan is een freelance professional precies wat je nodig hebt. Geen verrassingen; een vooraf afgesproken uurtarief, met een minimum van 1 dag.

Ideaal voor het opvangen van zwangerschapsverlof, onverwachte afwezigheid van een werknemer tijdens een belangrijke klus met een wringende deadline, langdurige ziekte van een werknemer of wanneer je in afwachting bent van een lopende sollicitatieprocedure. Breng je productie en de relatie met de klant niet in gevaar en maak gebruik van de diensten van een op freelance basis in te zetten professional.

 

BEL 06-53221071

Kennisgebied

Grafisch ontwerp, grafische vormgeving, opmaak van visitekaarten en brochures tot een diversiteit aan pos-materiaal, drukwerk inkoop, drukwerkbegeleiding (inclusief pers afstemmen), archivering, huisstijlbewaking, gepersonaliseerde mailing, marketing activiteiten, fotografie en foto retouche. Bekend met Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, colormanagement, certified Pdf workflows, html5 en css3.

 

BEL 06-53221071

Vergoeding

De minimum overeenkomst betreft 1 dag, bestaande uit 8 (arbeids)uren à €65 per uur*, wanneer de afstand groter is dan 10km wordt een reiskostenvergoeding van €0,19* per gereden kilometer over de kortste afstand van woonplaats tot standplaats berekend. Voor gewerkte uren tussen 20:00-07:00 geldt op maandag t/m donderdag een toeslag van 50%. Voor gewerkte uren tussen vrijdag 20:00 en zondag 00:00 geldt een toeslag van 75%. Voor gewerkte uren tussen zondag 00:00 en maandag 07:00 geldt een toeslag van 100%. Beëindiging van de overeenkomst dient uiterlijk 24 voor aanvang van de laatste werkdag kenbaar worden gemaakt, bij het overschrijden van deze termijn wordt een hele dag in rekening gebracht.

Bij overeenkomsten voor langere termijn (op projectbasis) kan tot een beloning op offertebasis worden besloten. Wanneer de overeenkomst voor meerdere weken wordt overeengekomen, wordt er wekelijks gefactureerd. Ook hier geldt een betalingstermijn van maximaal 14 dagen na dagtekening van de factuur.

 

BEL 06-53221071

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW